Individuele coaching/ HSP coaching

IN-D Coaching is een onderdeel van Indy Horses en richt zich naast team coaching ook op individuele coaching.

Op basis van een specifiek ontwikkelingsthema ( zelfvertrouwen, faalangst, grenzen aangeven/aanvoelen, doelen bereiken, zelfsturings vaardigheden exploreren, …) doorlopen we samen een traject waarbij we op onderzoek gaan naar jouw authentieke ik door meer inzichten te krijgen in je patronen, identiteit en jouw waarde in het grotere geheel.

We richten ons dus vooral op jouw persoonlijke groei, zodat jij je gewenste doelen kan bereiken.

 

Naast de individuele coaching van volwassenen, richt ik me ook op de individuele coachen van hoog sensitieve kinderen.

 

Wat is HSP (hoog sensitieve persoonlijkheid)?

Hoogsensitiviteit is een verhoogde tot extreme gevoeligheid voor externe prikkels en indrukken. Hoogsensitieve kinderen, ook wel HSP’s genoemd, hebben diepgaand observatievermogen waardoor zij dingen sneller en gedetailleerder waarnemen dan de meeste mensen. Stress en andere overbelasting zorgen er echter voor dat deze kwaliteiten worden ondermijnd en hun kracht verliezen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 15 tot 20 % van de bevolking deze eigenschap heeft.

Wil je meer weten over HSP kinderen? Klik dan even op deze link. HSP KIND

De individuele coaching is geen therapie maar een ontwikkelingsthema waardoor het kind als hoog sensitief persoon (HSP) kan leren omgaan met zijn/haar gevoeligheid als gave eerder dan als last.

 

Ook bij onze individuele coaching kunnen we gebruik maken van het paard als spiegel.