Coaching

Logo head IN-D 3

Ontwikkelingsgericht coachen:
Ben jij klaar voor de volgende stap in de ontwikkeling van jezelf als individu, of wil je met jouw team verder vooruit geraken? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze individuele coaching of onze team coaching.

Coachen met paarden:
Tijd om de koe bij de horens vatten? Indien jij dit wenst beginnen we alvast met onze gepaste oefeningen met paarden. Je zal versteld staan hoeveel en snel we kunnen leren van deze dieren.
Paarden zijn uitstekend geschikt om jou te helpen inzicht te krijgen tijdens je coaching reis bij ons.

Als prooi-en kuddedier zijn ze voortdurend bezig met het scannen van hun omgeving naar roofdieren en andere gevaren maar ook met het interpreteren van gevoelens en intenties van anderen.
Daardoor zijn ze uitzonderlijk goed in het oppikken van non-verbale signalen en maken binnen enkele seconden een inschatting van de situatie.

Je zal ondervinden hoe snel jij je persoonlijke en eerlijke feedback krijgt van een paard. Paarden hebben nooit bijkomende intenties, ze spiegelen of reageren eigenlijk gewoon direct op wat jij uitstraalt in je houding, communicatie en gedrag. Een aangename en leerrijke ervaring voor jij die natuurlijk snel vooruit wil!