Indy’s Chumani

Indy’s Chumani is een ruin geboren in 2011 en is het eerste Indy Horses veulen geboren op onze weides van De Groenen Hoek.
Zijn mama is de APHC appaloosa merrie Skyrocket Strarlight. Een merrie getraind door Indy en later aangekocht door Indy.
In 2015 verhuisde Starlight naar een range in de Antwerpse Kempen waar ze samen met drie andere paarden mag grazen op een 2h weideland.

Zijn vader is de internationale APHC hengst Little Pacha die op de ranche van Riverland leeft.

Chumani (roepnaam Chumi) is geboren op De Groenen Hoek waar hij de eerste 4 jaar van zijn leven in de kudde heeft doorgebracht. Eerst in de merrie kudde en later in de ruinen kudde. Daar heeft hij het grootse deel van zijn opvoeding gehad door de kudde, in combinatie met een basis training door Indy en Catherine. Dit maakt dat hij is uitgegroeid tot een een heel gebalanceerd en zelfzeker paard. Hij is een typische appaloosa met een rustig en zacht karakter. Tot zijn 4 jaar is hij hengst gebleven waardoor hij sterk gebouwd is. In 2015 verhuisde Chumani naar zijn permanente thuis op de Indy Horses Ranch. Hij heeft een mooie Roan kleur. Momenteel is Chumani nog in opleiding. Na zijn opleiding zal hij ingezet worden voor de Coaching van IN.D en voor jonge kinderen.